Scale Computing en Avassa willen bedrijven helpen bij het optimaliseren van edge-omgevingen en ze efficiënter laten functioneren. Hiervoor bundelen de bedrijven hun krachten om met gezamenlijke oplossingen te komen.

Voor bedrijven zijn edge-omgevingen belangrijker aan het worden. Met data uit de omgevingen kunnen zij hun bedrijfsprocessen beter aansturen en optimaliseren. Met de samenwerking willen Scale Computing en Avassa bedrijven nu een complete full-stack oplossing bieden voor hun edge-omgevingen. Deze oplossing omvat het hele spectrum van hardware, software tot aan de applicaties zelf, zo geven zij aan.

Samenvoeging diverse oplossingen

Concreet worden voor dit edge-portfolio de server-, storage- en virtualisatie-oplossingen van Scale Computing samengevoegd met de technologie van Avassa. Denk daarbij aan de oplossingen voor applicatie lifecyclebeheer en observability. Daarnaast integreert de oplossing van Avassa met Scale Computing Fleet Manager voor container management.

Meer mogelijkheden op hetzelfde platform

Het gezamenlijke portfolio moet er uiteindelijk toe leiden dat klanten meerdere container- en legacy-applicaties op hetzelfde platform kunnen draaien. Hiervoor kunnen zij dan ook deze applicaties met behulp van Avassa aanmaken, updaten en beheren in containeromgevingen. Dit onder meer met behulp van getargete uitrolmogelijkheden, het in de gaten houden van de gezondheidsstatus en gedragsobservability en compleet management.

Tip: Intel en Scale Computing werken samen aan NUC voor edge computing