2min

Tags in dit artikel

,

Dell gaat in Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA) software van Norman Data Defense Systems meeleveren op zijn computers. De Norman Network Protection software wordt gebundeld met de Dell-computer, onder de naam Norman. Op die manier moet de PC out-of-the-box al voorzien zijn van antimalware-software. Norman Network Protection wordt voorgeïnstalleerd op Dell CR 100 en PowerEdge TM 1950 appliances.

"Bedrijven van allerlei grootte worden geconfronteerd met een steeds complexere mix van diverse bedreigingen. Met mobiele gebruikers, gast-netwerken, tijdelijke consultants, geïntegreerde productie- en administratienetwerken, zijn er vele bronnen voor doelbewuste aanvallen en malware-infecties.", zegt Hans Mooren, Managing Director van Norman Data Defense Systems Benelux te Hoofddorp. "Met Norman Network Protection leveren we ongeëvenaarde real-time malwaredetectie en -bescherming in netwerken, terwijl de Dell CR 100 en PE 1950 de perfecte hardware-platformen bieden voor deze software. De samenwerking met Dell levert onze klanten eerste klas technologie gesteund door de ervaren toeleveringkanalen en support van Dell."

NNP, Norman Network Protection, beschermt de gateway tegen bekende en onbekende malware-aanvallen. Zo stelt de software-leverancier. NNP is web-based te beheren en biedt volgens de ontwikkelaar een krachtige interface die simpel beheer toestaat.

"Onze klanten zijn zich bewust van het toenemend aantal bedreigingen voor hun IT-infrastructuur, en het combineren van NNP met de hardware van Dell geeft hen een zeer directe en effectieve manier om met deze bedreigingen om te gaan," zegt Michael Jacobs, General Manager van Dell Noorwegen. Alsmede: "Norman is een toonaangevende leverancier van anti-malware-software en is precies het soort betrouwbare en innovatieve technologieleverancier dat Dell als partner zoekt."