1 min

Synology heeft twee nieuwe dual-controller NAS- en SAN-toepassingen geïntroduceerd, de UC3400 en SA3400D. De systemen moeten bedrijven een hogere beschikbaarheid tegen lage kosten bieden.

De nieuwe storagetoepassing UC3400 is ontwikkeld voor virtualisatiedoeleinden. De op een dual-controller gebaseerde architectuur van de SAN-toepassing biedt onder meer block storage met een hoge beschikbaarheid via iSCI- en Fibre Channel-functionaliteit.

Ook biedt de architectuur failover, wat de storagetoepassing interessant maakt voor bedrijven die een zero-downtime-oplossing willen hebben voor hun belangrijke applicaties, systemen en diensten.

Andere eigenschappen zijn zelfversleutelende bestanden, externe snapshot-replicatie, gedeelde storage en een maximumcapaciteit tot 576 TB aan storage data.

Synology SA3400D NAS- en SAN

De Synology SA3400D NAS- en SAN-storagetoepassing biedt ook hoge beschikbaarheid, onder meer door failover. Deze van een dual-controllerarchitectuur voorziene toepassing ondersteunt hybride storage arrays, zodat bedrijven makkelijk de snelheid van SSD’s kunnen combineren met de efficiency van HDD’s. Dit maakt de toepassing geschikt voor verschillende workloads, zegt Synology.

Andere software waarover de toepassing beschikt, is Snapshot Replication, Hyper Backup, Active Backup Suite en ondersteuning voor het eigen Synology-besturingssysteem DSM.

De SA3400D NAS- en SAN-storagetoepassing kan worden ingezet voor het samenwerken tussen teams die zich op meerdere locaties bevinden. Dit met behulp van een pakket online productiviteitsoplossingen van de fabrikant.

Beide storagetoepassingen zijn per direct leverbaar via Synology-partners en -resellers.

Lees ook: Hoe veilig is een Synology NAS?