De VGA’s, oftewel de ‘Video Game Awards’ hebben op twaalf december plaatsgevonden. De show is georganiseerd door Spike TV, een onderdeel van MTV Networks. Het evenement heeft plaatsgevonden in Los Angeles. Op de show zijn enkele nieuwe spellen uit de doeken gedaan.

Een van die nieuwe spellen is een nieuw spel in de True Crime-serie. De serie is in bezit van Activision Blizzard. Ze maakten over het spel nog erg weinig bekend, de locatie gaven ze wel prijs, dit is Hong Kong. Het spel wordt ontwikkeld door United Front en uitgegeven door Activision Blizzard. United Front’s team is opgebouwd uit mensen die onder andere hebben meegewerkt aan Need for Speed, Bully, SKATE en The Godfather.

In 2003 kwam het eerste deel uit de serie uit, het spel heette True Crime: Streets of LA en werd gematigd ontvangen. Het spel werd, net als het tweede deel, ontwikkeld door Luxoflux. Het tweede deel, True Crime: New York City, werd een stuk slechter ontvangen en de ontwikkeling voor een derde deel werd stopgezet. United Front gaat het nu dus oppakken. In de debuut trailer is in ieder geval al veel actie te zien:

Over twee andere nieuw aangekondigde spellen was op Techzine ook al te lezen. Zo werd er een tweede deel van Star Wars: The Force Unleashed aangekondigd en een vervolg op Batman: Arkham Asylum.