1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Codemasters gaat, ondanks de nodige kritiek, de multiplayer beveiliging niet opheffen middels een patch. Codemasters stelt dat gamers maar moeten wachten totdat het PlayStation Network weer volledig online beschikbaar is en de code kan worden geverifieerd.

Codemasters maakt deze keuze omdat de beveiliging volgens eigen zeggen tot diep in de game verwerkt zit. De beveiliging zou in theorie opgelost kunnen worden door het uitbrengen van een patch. Codemasters stelt echter dat de ontwikkeling hiervan erg lang zou duren en het rendabeler is als de gebruikers simpelweg nog even geduld hebben tot het PlayStation Network weer volledig online is. Spelers van Dirt 3 kunnen pas gebruik maken van de multiplayer wanneer zij een "Vip pass" code in hebben gevoerd in de PlayStation Store. De PlayStation Store is echter nog een van de onderdelen die momenteel nog niet online is, waardoor de code nog niet geactiveerd kan worden.

Het zal voor de spelers van Dirt 3 voorlopig dus nog even afwachten zijn voordat zij de digitale strijd aan kunnen gaan met vrienden en andere spelers over de hele wereld. Het derde deel van de Dirt-serie werd wereldwijd goed ontvangen de reeds uitgebrachte reviews zijn over het algemeen zeer positief. Dirt 3 zou verder gaan op het pad waar Dirt 2 is gebleven. Veel bleef hetzelfde in de game maar dit betekend niet dat zij identiek zijn. Zo werden er minpunten gladgestreken en nieuwe features toegevoegd.