Check Point Software introduceert CloudGuard Cloud Native Security om de bescherming voor cloudimplementaties uit te breiden en workloads te verminderen.

De dienst van Check Point moet klanten bescherming bieden tegen geavanceerde cyberaanvallen. Gebruikers moeten met de dienst hun cloudimplementaties en workloads kunnen beschermen, terwijl het beheer van de security verloopt via een gecentraliseerd platform.

Functies van Cloudguard:

  • Volledig geïntegreerde beveiliging met geavanceerde threat prevention: Dit voorkomt dat APT’s en zero-days de cloud en workloads infecteren dankzij Unified Security en workload runtime protection, waaronder firewall, IPS, Application Control, IPsec VPN, Antivirus en Anti-Bot, aangedreven door de real-time en cloud-gebaseerde threat intelligence.
  • Betrouwbaar beheer van de beveiligingsaanpak: Met CloudGuard kunnen gebruikers in een opzicht verschillende multicloud-omgevingen van organisaties overzichtelijk maken. Dit maakt continue analyse en controle van de beveiligingsaanpak in de cloud mogelijk, van CI/CD tot productieomgevingen.
  • Geautomatiseerde security voor elke workload: CloudGuard levert cloud-agnostische beveiliging, waardoor een organisatie elke workload automatisch kan beveiligen met automatische provisioning, autoscaling en geautomatiseerde updates van de policy.

CloudGuard

CloudGuard is een geavanceerde cloud securityoplossing met holistisch overzicht en eenvoudige automatisering voor een beter beheer en handhaving van het securitybeleid. Aangezien security-incidenten in de cloud vaak het gevolg zijn van een snelle migratie, hoopt Check Point met CloudGuard een oplossing te kunnen bieden voor dit probleem.