1 min

Tanium en Deep Instinct zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk een compleet aanbod voor endpointbeveiliging en -automatisering aan te bieden.

Met de samenwerking brengen de partijen naar eigen zeggen een 360-graden oplossing, een volgende stap in endpoint security. Dit door het platform voor preventie van Deep Instinct en de threat response-onderdelen van het Tanium-platform te laten samenwerken. Het resulteert in een oplossing voor controle en visibility voor security-teams van bedrijven.

Wat zijn de voordelen voor organisaties?

Gegevensbeveiliging moet serieus genomen worden. Door de samenwerking ontstaat er:

  • Enabled pre-execution prevention-functionaliteit: met deep learning onbekende, bekende en zero-day bedreigingen proactief beperken, waardoor risico’s afnemen en de tijd om de inbreuk aan te pakken wordt verkort;
  • 360-graden beveiliging voor endpoints moet efficiëntie, beheer en effectiviteit van systeem verbeteren;
  • Verbeterde return on investment (ROI) binnen de SecOps-afdeling door het minimaliseren van het aantal aanvallen voor detectie en response;
  • Betere detectie met een verminderd aantal false positives.

De samenwerking tussen Tanium en Deep Instinct moet het risico op een datalek verminderen, door bedreigingen in een vroeg stadium te detecteren. Het moet de kosten voor het opsporen van bedreigingen verlagen en moet zorgen voor een snellere respons na een breach.

Tip: Deep Instinct wil preventie terugbrengen in endpoint security