1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

LulzSec heeft opnieuw van zich laten horen middels een hack, ditmaal was de politie van Arizona het doelwit. De groep claimt te hebben ingebroken in het systeem van het bureau voor openbare veiligheid.

De hackers van LulzSec hebben inmiddels honderden documenten openbaar gemaakt in de vorm van namen, adressen, telefoonnummers, wachtwoorden, e-mails en trainingshandboeken. De actie zou een protest zijn geweest van de groep tegen de behandeling van illegale migranten in de staat Arizona. Een medewerker heeft inmiddels bevestigd dat er gegevens via het internet zijn verspreid.

De redelijk nieuwe hackersgroep LulzSec is de laatsten weken voortdurend in het nieuws. Zo claimt de groep achter de aanvallen op de website van de CIA te hebben gezeten en werden diverse gamesites langere tijd geterroriseerd door verschillende aanvallen van de groep. Eerder deze week werd een vermeend lid van de groep opgepakt en worden de leden van LulzSec mogelijk binnenkort ontmaskerd door een andere groep genaamd TeamPoison.