1 min

Tags in dit artikel

, ,

Hitachi Digital Media Group lanceert zijn H2-reeks, de nieuwste generatie superkrachtige 32"- en 42"-plasmaschermen. De nieuwe H2-plasmareeks, waarin Hitachi onder meer zijn nieuwe technologieën Intelligent Image (I2) en Brightview verwerkte, biedt alles wat u kan verwachten van ’s werelds grootste producent van plasmaproducten: absolute topkwaliteit voor televisie- en beeldschermen.

Hitachi lanceert in een klap vier nieuwe plasmaproducten, waaronder de CMP4202E, een 42"-plasmascherm voor digitale mededelingenborden die ook bij veel omgevingslicht nog in het oog moeten springen. Het heldere, opvallende scherm trekt gegarandeerd de nodige aandacht zodat boodschappen zeker het beoogde effect sorteren. Voor beter gecontroleerde omgevingen zoals vergaderzalen of receptiezones, of zelfs als onderdeel van een geavanceerde homecinema-oplossing is er het 42"-plasmascherm 42PMA400E. Dit biedt scherpe contrasten, haarscherpe beelden en levensechte kleuren waarmee het de aandacht vangt en een beklijvende indruk achterlaat.

Hitachi’s televisieschermen uit de H2-plasmareeks, de 42PD3000 ( 42" ) en de 32PD3000 ( 32" ) luiden een nieuw tijdperk van home-entertainment in. Aan u de keuze: ontsnappen naar een ander universum met film of DVD, genieten van verbluffende animatie en duizelingwekkende snelheid via uw spelconsole, surfen over het web, of gewoon televisiekijken. De nieuwe H2-tv’s zijn uw ideale medium, en dankzij hun zachte zilveren afwerking en sober design blijven ze discreet op de achtergrond in uw woonkamer wanneer ze niet ingeschakeld zijn.