min

Tags in dit artikel

, ,

Acer, één van ‘s werelds grootste producenten van notebooks, presenteert een nieuwe PDA met topfunctionaliteiten. Dit model met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, komt het bestaande gamma mobiele producten van Acer aanvullen met een handheld die vooral bestemd is voor de professionele gebruiker. De nieuwe Acer n10 is een compacte PDA met het Microsoft® Windows® Pocket PC-besturingssysteem, die in het oog springt dankzij de snelle processor en de mogelijkheid om de algemene functies aan te vullen met een brede waaier aan opties. Met zijn functionele ontwerp en zijn compacte formaat is de Acer n10 zeer aantrekkelijk. Deze handheld weegt net 170g en is uitgerust met een 3.5" TFT kleurenscherm.

Deze handheld blinkt uit in gebruiksgemak dankzij het Holdswitch-schuifwiel, de D-pad, de image viewer, de MPEG-speler en de uitneembare en herlaadbare Li-Ion polymeer batterij. De Intel® PXA255-processor met Intel® XScale™-technologie tot 300MHz; het 32MB flash ROM-geheugen en het werkgeheugen van 64MB garanderen hoge prestaties.

De vele toepassingen van de Acer n10 worden aangestuurd door het Microsoft® Pocket PC 2002-besturingssysteem. MSN® Messenger, Inbox, Windows® Media Player, Pocket Word Pocket Excel, Pocket Internet Explorer en tal van andere programma’s toveren deze zakcomputer om tot een zeer veelzijdig en volledig instrument voor het plannen van zakelijke en persoonlijke activiteiten. Het geheugen van de Acer n10 is uit te breiden via de Memory Stick™-slots (SD en MMC), een CF type II-expansiesleuf en een USB miniconnector. Het is een multitasking-toestel van de laatste generatie, die zich perfect leent tot het beheer van zakelijke en persoonlijke informatie altijd en overal.

De Acer n10 combineert de draagbaarheid van een PDA met de uitgebreide functies van het Pocket PC-platform. Met zijn elegante styling en imposante functionaliteit is dit model uitstekend geschikt om in te spelen op de behoeften van de meest verwende gebruikers. Prijs: 299,-euro inclusief BTW