min

Tags in dit artikel

,

Multikabel heeft haar eerste draadloze internetabonnee aangesloten in t Zand. Door gebruik van WiFi technologie is het mogelijk om mensen in de zogenaamde buitengebieden, die niet beschikken over een kabel- of ADSL-aansluiting, toch te voorzien van een breedbandinternetverbinding. Vanaf dit voorjaar is het mogelijk voor mensen in t Zand en omgeving, die niet beschikking over een kabelaansluiting of ADSL-verbinding, gebruik te maken van draadloos internet van Multikabel.

Draadloos internet van Multikabel is gebaseerd op WiFi technologie en in dit geval een draadloze verbinding tussen twee vaste punten, niet te verwarren met Hotspots.

De eerste particuliere aansluiting is gerealiseerd bij de familie Berg uit t Zand. De heer Berg: "Wij zijn ontzettend blij dat we nu van de telefoontikken af zijn. Op deze manier kan je dus zonder zorgen je PC eens aan laten staan om grote bestanden te downloaden. Tevens gaat het internetten ook een heel stuk sneller dan via onze oude ISDN-aansluiting!".

Ook Multikabel is tevreden met de huidige resultaten. In korte tijd hebben we veel aanmeldingen ontvangen voor WiFi-internet, ook voor zakelijk gebruik. Dit toont aan dat deze vorm van breedbandinternet aanslaat, aldus Ruud Vriend van Multikabel.

WiFi van Multikabel is mogelijk vanaf 39,- tot 82,- per maand en met een downloadsnelheid van 768 kbps tot 1536 kbps.