Abonneer je gratis op Techzine!

Logitech komt op de markt met een lapdesk voor onder je laptop, welke ook nog eens is voorzien van een 5-inch uitschuifbaar touchpad voor multi-touch navigatie. De zogeheten lapdesk beschermt je tegen de hitte die afkomstig is van je laptop.

Logitech denktm et de Touch Lapdesk N600 een oplossing te hebben gevonden voor mensen die groot met hun laptop op schoot werken. "We hebben mensen van alle zien gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de hitte van hun laptops, van kussens tot huisdieren", aldus Denis Pavillard van Logitech. De lapdesk bestaat uit meerdere lagen waardoor die uitermate geschikt is om warmte tegen te houden. Daarnaast is de lapdesk voorzien van een antislipoppervlak om alles op zijn plek te houden.

De ingebouwde uitschuifbare touchpad is 5-inch groot en ondersteund multi-touch. Zo kan er genavigeerd worden met de touchpad door één vinger te gebruiken, kan er met 2 vingers worden gescrollt en het gebruik van 3 vingers biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld te bladeren door foto’s en pagina’s. Erg handig dus voor laptops die voorzien zijn van een hele slechte ingebouwde touchpad. De touchpad van Logitech maakt gebruik van een Unifying-ontvanger, er host unit dien je aan te sluiten op een USB-poort, maar functioneert dus wel draadloos. De batterij van de touchpad gaat ongeveer 6 maanden mee.

De Logitech Touch Lapdesk N600 zal deze maand in Nederland beschikbaar komen en een adviesprijs krijgen van 69,99 Euro.