Spotify vindt zijn weg naar BlackBerry-toestellen

Abonneer je gratis op Techzine!

De populaire muziekdienst Spotify heeft een nieuwe versie van haar mobiele applicatie uitgebracht. De muziekdienst is vanaf heden ook beschikbaar gesteld voor het BlackBerry-besturingssysteem van Research in Motion (RIM).

Met dit nieuws blijkt dat Spotify momenteel hard aan de weg timmert om meer mobiele gebruikers te vergaren. Zo werd eerder al de iPad-versie van de muziekdienst grondig vernieuwd en zo kreeg ook de Android-versie haar langverwachte update die zij in ogen van velen ook hard nodig had. Sinds vandaag kunnen gebruikers van het BlackBerry-besturingssysteem ook van het populaire platform gebruik gaan maken middels hun mobiele telefoon.

De applicatie is sinds vandaag te vinden in de digitale winkel BlackBerry App World. Om gebruik te kunnen maken van de applicatie dient men te beschikken over een toestel met daarop BlackBerry OS 5, 6 of 7. De applicatie is gratis te downloaden en gedurende de eerste 48 uur tevens kosteloos te gebruiken. Eenmaal ingelogd is deze tijd nog uit te breiden tot een periode van 30 dagen. Na die tijd moeten gebruikers overgaan op een betaalde account om met hun BlackBerry-toestel gebruik te kunnen blijven maken van Spotify.