Review: Tekken Tag Tournament 2

Inleiding

We zien het tegenwoordig steeds vaker, oude games wordt nieuw leven ingeblazen door er een langverwacht vervolg op te maken. De ene keer gaat dit goed, de andere keer is het resultaat belachelijk slecht. Kijk bijvoorbeeld maar naar Max Payne 3 en Duke Nukem Forever, de één zet het succes van de serie voort, en de ander stelt het grote gamepubliek erg teleur. Maar het spel waar ik het vandaag over heb is niettemin een bijzonder exemplaar. Het is namelijk een vervolg op het spel dat in het jaar 2000 is uitgekomen, voor onder andere de PlayStation 2.

Review: Tekken Tag Tournament 2
In 1995 zag de eerste Tekken, een spel wat gebaseerd is op één versus één gevechten, het licht. Deze serie werd enorm populair en vijf jaar later verscheen het spel Tekken Tag Tournament. Dit spel bestond uit de meeste personages van de Tekken-serie, of ze nu dood waren in het hoofdverhaal, of niet. De focus lag überhaupt meer op het vechten dan op het verhaal.

Anno 2012 is er dan eindelijk een vervolg op dit vechtspel wat, heel toepasselijk, de naam Tekken Tag Tournament 2 heeft gekregen. Wederom zijn alle karakters bij elkaar gegooid en is er een ontelbaar aantal moves tot je beschikking gesteld. Gelukkig zijn er ook wat nieuwe aspecten toegevoegd, zodat ook de wat minder ervaren spelers het spel in de vingers zal kunnen krijgen.Techzine heeft de PlayStation 3-versie van Tekken Tag Tournament 2 onder handen genomen. Deze game staat in onze prijsvergelijker vermeld voor een prijs van 44,75 euro. De game is daarnaast ook voor de Xbox 360 te verkrijgen. Deze staat in onze prijsvergelijker vermeld voor een prijs van 45,75 euro.