min

Tags in dit artikel

De game

De Top Spin- en Virtua Tennis-serie bieden de beste tennisspellen die er zijn. Top Spin 3 is de nieuwste uit de Top Spin-serie en in deze review bekijken we de versie voor de PS3. Het zal je niet verbazen dat je in dit spel met heel veel beroemde tennissers een potje kunt tennissen tegen de computer, maar je kunt het ook online opnemen tegen andere spelers.


Eerste keer opstarten


Tijdens het opstarten van het spel krijgen we gelijk een melding dat we een update moeten downloaden, gelukkig is deze update maar 47MB en zo binnen. Nadat dit gebeurd is kunnen we beginnen met spelen. In het hoofdmenu vinden we Exhibition, Career, Tournament Mode en Top Spin School. Ook vinden we de online speelmodus, die natuurlijk niet gemist kan worden in dit spel.

Natuurlijk begin je bij een spel altijd met een tutorial zodat je door hebt hoe de spelbesturing werkt, dit kunnen we doen in de optie Top Spin School. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je hier tennisles zodat je weet hoe het tennissen in elkaar zit. Nadat je door hebt hoe de besturing werkt kun je beginnen met Exhibition. In deze mode kun je het direct opnemen tegen de computer of met maximaal vier spelers een dubbelspel spelen.