2min

Tags in dit artikel

Het spel

Career


Nadat je het spel een beetje onder de knie hebt is het mogelijk om een cariëre te starten. Je begint je carriëre als amateurtennisser, maar zodra je verder in het spel bent kun je meedoen aan jeugdtoernooien en later de professionele wedstrijden. Maar voordat je hiermee begint moet je natuurlijk eerst je eigen speler aanmaken. Dit gebeurt in de optie ‘Player Creator’. Hier kun je je eigen speler helemaal aanpassen naar jouw wensen. Denk hierbij aan de kleding, het gezicht en het postuur. Alles kan tot in de kleinste details worden aangepast.


Zodra je dat gedaan hebt kun je beginnen. Je bent niet verplicht om de Career-mode uit te spelen, maar het is hierdoor wel mogelijk om vanalles vrij te spelen met behulp van ‘Unlock Points’. Deze punten kun je inruilen voor items, zoals kleding, schoenen en tennisrackets.

Online


Zodra je de singleplayer uitgespeeld hebt, of er geen zin meer in hebt, is er nog een online modus. In de online modus is het mogelijk om met je zelfgemaakte tennisser een potje te spelen tegen andere in de Single of Double modus. Ook kun je meedoen aan zogenoemde ‘World tour’. Deze ‘World tour’ duurt een paar weken. Tijdens deze weken speel je een aantal wedstrijden en worden je punten bijgehouden in een online rankingsysteem. Als je aan het einde de meeste punten hebt win je uiteraard.