1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Gebruikerservaring

Om deze muis te testen heb ik er een aantal uur mee gegamed, ook heb ik hem 2 dagen op kantoor gebruikt. De muis is iets breder dan een gemiddelde muis. Goed nieuws voor mensen met grote handen, echter voor mensen met kleine handen kan het wat ongemakkelijk aanvoelen.

Tijdens het gebruiken van de muis heb ik meerdere malen de DPI aangepast, dit in eerste instantie doormiddel van de knop boven op de muis. Omdat er 4 voorgeprogrammeerde profielen zijn kan het misschien voorkomen dat je deze nog verder wilt aanpassen. Via de software op de cd kan je instellingen veranderen en opslaan. De standaard DPI waardes zijn geheel naar eigen keus in te stellen. Ook kan je de rest van de knoppen andere functies geven.


De software hoeft niet geïnstalleerd te worden, deze is direct vanaf de cd op te starten. De instellingen worden vanuit de muis uitgelezen en weer in de muis opgeslagen wanneer je het programma afsluit.

Het oppervlak van de muis is gemaakt van antislip materiaal. Helaas merkte ik tijdens het gamen dat mijn vingers soms weg glipte van de knoppen.
De muis zelf is gemaakt van rubber, de knoppen aan de bovenkant en zijkant zijn van plastic.