3min

Tags in dit artikel

, , , ,

Features

– Extra grote linker/rechter muisknop;
– Ultra precisie laser sensor;
– Nauwkeurige en voorspelbare motion reporting tot 1.5 m/s (60 ips);
– 4 DPI resolutie levels (standaard 800 / 1600 / 2400 / 3200 dpi)
– Verstelbaar 100-3200 dpi via software;
– Programeerbare functie’s;
– Knoppen kunnen worden geprogrammeerd voor het uitvoeren van keystrokes: enkel of meerdere samengestelde commando’s;
– Ingebouwde Macros & Scripts opname center: invoer toetsenbord, HID interface en samengestelde commando’s kunnen worden opgeslagen in een muis klik;
– High-speed USB 2.0 compatible;
– 4 selecteerbare USB report rate levels: 125-1000 Hz.
– Onboard memory om je functie’s op te slaan zonder het gebruik van software;
– Geen drivers nodig;
– Verstelbaar gewicht: 5 stuks, 4,5 gram elk (22,5 gram total).

De muis beschikt over een aantal goede features en mogelijkheden. Wanneer ik de muis uit de doos haalde viel me gelijk op dat de muiskabel verplaatsbaar is. Aan de onderkant van de muis zitten 6 openingen waardoor de kabel vastgezet kan worden. Dit is voornamelijk handig wanneer je de muis niet recht naar voren wijst als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt op je bureau, zo voorkom je het automatisch terugschuiven.

Aan de onderkant zie je ook 5 teflon voetjes zitten en de ‘profile’ knop.
Met deze knop kun je snel schakelen tussen vooraf ingestelde profielen. De knoppen op de muis zullen dan een andere functie krijgen die je eerder zelf hebt ingesteld.


Ergonomische vorm
De muis heeft een ergonomische vorm, dit voorkomt RSI. De muis is alleen voor rechtshandigen en de vorm bepaald meteen hoe de handligging is. De muis ligt fijn in de hand.


Knoppen
Aan de bovenkant van de muis bevinden zich in totaal 6 knoppen waarvan 1 voor de DPI selectie. Verder heeft de muis naast de linker- middel- en rechtermuisknop ook nog 2 side knoppen (vooruit en achteruit).

Verstelbare DPI
Op de muis bevindt zich een knop waarmee de DPI geregeld kan worden. Deze DPI is ook instelbaar via de software op de meegeleverde CD. In deze software kan je gemakkelijk de DPI instellingen aanpassen, importeren en exporteren.


Onboard geheugen
Door het onboard geheugen dat op de muis aanwezig is kunnen de instellingen rechtstreeks in de muis opgeslagen worden. Doordat de instellingen in de muis aanwezig zijn hoef je deze niet opnieuw in te stellen op een andere pc.

Aanpasbaar gewicht
Aan de onderkant van de muis zit een verwijderbaar klepje, hier achter zitten 5 gewichtjes van totaal 22,5 gram. Deze kunnen er naar eigen wens uit gehaald worden om zo het perfecte gewicht van de muis te bepalen. De gewichtjes bevinden zich in een stukje foam dat stevig bevestigd is aan de binnenkant van de muis. Het klepje zorgt ervoor dat ze er niet uitvallen.