2min

Tags in dit artikel

Het spel

Verder is de interface en de tips die je van je collega krijgt voldoende om het spel in principe snel door te krijgen. Als je voldoende aanwijzingen hebt ontvangen is het de bedoeling deze te analyseren in het laboratorium. Kogels, bloed en vingerafdrukken. Ook hier is het vrij eenvoudig om erachter te komen hoe het werkt en wordt op prima wijze gebruik gemaakt van de interface van de DS.



Na het verzamelen en analyseren van de gegevens moet je deze presenteren aan de baas, Alexandra Malone. Aan de hand van de vragen die zij stelt moet je het juiste stuk bewijs selecteren. Doe je dit te vaak fout gaat je geloofwaardigheids-meter naar nul en zal het spel eindigen. Ook tijdens het verzamelen en analyseren van de bewijsstukken mag je niet teveel fouten maken, dus vaak handmatig het spel opslaan is een tip die ik dan gelijk mee wil geven.



Grafisch vond ik het een klein beetje tegenvallen. De details binnen het spel vond ik vrij grof. Ik heb genoeg andere spellen op de DS gezien om me af te vragen waarom dit in principe niet beter zou kunnen. Op geluidsgebied is het ook vrij matig. Geen echte stemmen in het spel of een pakkende geluidstrack. Erg teleurstellend. Al met al probeert het spel in te haken op de populariteit van de CSI-franchise maar lijkt dit toch niet echt gelukt te zijn. Mocht je echt fan zijn van forensische wetenschappen dan weet het spel wel een bepaalde sfeer neer te zetten die de echte fan van CSI zal herkennen.

Table of contents