2min

Tags in dit artikel

, , ,

Graphics & Geluid

Cartoonwereld



Heel de game lijkt op een cartoon, dat was mijn eerste indruk over de graphics. Als je in de game komt heb je het bijna meteen door. Je wordt begeleid door CL4P-TP, een soort van robot die je ook in de onderstaande video ziet. CL4P-TP is echt een cartoonfiguur.



Graphics


De graphics waren een punt waar ik aan moest wennen, de cartoonachtige wereld waarin je moet spelen was ik niet gewend bij een shooter. Als we het dus gaan bekijken op realisme vond ik de graphics erg tegen vallen. Toch na wat spelen begon het te wennen, en maakte me het niet heel erg veel meer uit. Het is niet een spel waarvan je zegt ik koop hem want hij ziet er erg mooi uit. De wereld vond ik redelijk simpel opgebouwd, de gebouwen lijken allemaal op elkaar, ongeacht waar je bent, dit geldt ook voor de zandvlaktes. Weinig details te zien, op een enkele paddenstoel na.
Wat ik vond tegenvallen is dat je niks van de omgeving kapot krijgt, hoe vaak je er ook op schiet.



Geluid


Het geluid vond ik redelijk, je hoorde duidelijk het verschil tussen een shotgun of een revolver. Het geluid van de beesten was ook zo als het moet klinken. De stemmen van de karakters klonken goed en waren grappig.
Het enige minpunt wat me opviel was dat een granaat zowel van dichtbij als ver weg veel minder hard klonk dan een simpele revolver. Verder waren de omgevingsgeluiden en het geluid van de auto’s gewoon goed. Het geluid van de robot CL4P-TP vond ik erg grappig en leuk bedacht.