1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties



Zoals al meerdere keren aangegeven, we hoeven wat betreft de benchmarks geen wonderen te verwachten van de HD6450, maar desalniettemin onderwerpen we de videokaart wel aan dezelfde tests die we al eerder met de HD6990 en HD6950 draaiden.

In vergelijking met de voorgenoemde kaarten doet de HD6450 natuurlijk ontzettend onder, maar voor bepaalde doelen maakt dit niets uit. Als videokaart voor in een simpel systeem is de HD6450 prima geschikt dankzij de mogelijkheid om passief gekoeld te worden. Daar moet je dan natuurlijk wel een bepaalde variant van de HD6450 op uitkiezen.








Multimedia

Omdat deze kaart niet bedoeld is voor gaming, maar eerder voor simpele zaken als internet surfen, video’s en foto’s bekijken en dergelijken hebben we besloten om ook nog even te bekijken hoe een 1080p-video afgespeeld wordt door middel van deze kaart.

Het afspelen van het 1080p-fragment verliep zonder enige problemen. Het beeld was vloeiend en er treden ook na verloop van tijd geen haperingen op. We kunnen concluderen dat de HD6450 voor een multimedia-systeem prima dienst kan doen.