Benchmarks (2)


De Packard Bell scoort hier een nette tweede plaats, net boven de Asus Eee Pad Transformer en ruim onder de HTC Flyer, maar dat is geen schande, gezien de processor van de Flyer een heel stuk beter is. Opvallend is wel dat de Packard Bell hier de vloer aan veegt met de Acer. Hier weet de Packard Bell duidelijk te scoren ten opzichte van de vrijwel identieke tweelingbroer.


In de loopscore is het echter precies omgedraaid. Hier weet de Acer goed te scoren en moet de Packard Bell het doen met de laatste plaats.


In Logic-test scoort de Liberty Tab ongeveer gelijk aan de Iconia Tab.


De String-test is er wederom een waar de Packard Bell voor lijkt te zijn geoptimaliseerd. De tablet veegt hier de vloer aan met alle concurrentie.


Als we naar de Float-score kijken dan zien we de Packard Bell hier op het moment van schrijven de tweede plaats binnenhengelt. Ruim voor de Acer en de ASUS maar ook ruim achter de HTC.


In de Method-test lijkt de Packard Bell de weg weer kwijt te zijn en scoort de tablet de laatste plek.


Als vervolgens al die scores bij elkaar worden gevoegd om tot een eindscore te komen, dan zien we dat de Packard Bell toch een heel nette tweede plaats binnenhaalt. Ruim voor de Acer Iconia Tab, de ASUS lijkt er precies tussen te vallen.

Ook hier zien we dus wel degelijk verschillen tussen de Packard Bell en de Acer Iconia Tab. Het lijkt er dus op dat de configuraties van beide modellen toch iets anders is