Prestaties (1)

Uiteraard zijn ook de prestaties van deze tablet belangrijk, gezien de tablet gebruik maakt van de NVIDIA Tegra 2-chip kunnen we al enigszins inschatten hoe deze tablet gaat scoren. Het is echter wel zo dat de verschillende Android-versies duidelijk invloed hebben op de scores, net als eventuele voorgeïnstalleerde applicaties, widgets en launcher.


Als we kijken naar de prestaties van de Asus Eee Pad Slider binnen NBench dan zien we dat deze vrijwel identiek zijn aan die van de Asus Eee Pad Transformer. Wat natuurlijk niet zo vreemd is gezien Asus identieke hardware heeft gebruikt.


Bij de Benchmark Pi resultaten is een verschil te ontdekken van 34ms, een enorm klein verschil dat eigenlijk niet noemenswaardig is. Het is ook goed te zien dat alle tablets met een nVidia Tegra 2 chip hier uiterst dicht bij elkaar liggen.


Tot slot NenaMark welke de grafische prestaties van een tablet aan de tand voelt. Hier is goed te zien dat Asus in deze Android 3.1 versie iets heeft gevonden om deze prestaties verder te optimaliseren en er meer uit te persen. Een score van 50,4 is dan ook erg goed te noemen.