1 min

Tags in dit artikel

, ,

Uiterlijk

Direct aan de bovenzijde van de deur is een inkeping gemaakt zodat de I/O-aansluitingen zichtbaar worden en gebruikt kunnen worden terwijl de deur gesloten is. Antec heeft ervoor gekozen vier USB-aansluitingen te plaatsen (2x USB 2.0 en 2x USB 3.0) en de gebruikelijke 3,5 mm-connectoren voor geluid. Aan de bovenzijde van de kast zitten de power- en resetknoppen.


Voor wie extra ventilatie wil kan, nadat men het deurtje opent, meteen twee 120 mm ventilatoren installeren achter een stoffilter. Via uitsparingen aan de scharnierzijde van de deur kan lucht worden aangetrokken. De bovenzijde van de kast beschikt standaard al over een tweetal 120 mm ventilatoren. Overigens zijn deze outtake ventilatoren niet voorzien van stoffilters, maar aangezien het outtake ventilatoren zijn niet zo erg is. Aan de onderzijde is wel een stoffilter te vinden die zonder het openen van de behuizing te reinigen is.


De warme lucht binnenin de kast kan zowel via de bovenzijde als de achterkant naar buiten verplaatst worden. Tevens bevinden zich hier uitsparen voor waterkoeling alsmede extra ventilatieroosters. Deze roosters bevinden zich ook achter de moederbordtray. Hierdoor kan ook de warmte die zich achter het moederbord ophoopt zich een weg naar buiten kan banen.


De voeding kan recht boven de stoffilter geplaatst worden, maar dit is inmiddels zeer gebruikelijk bij behuizingen.

Table of contents