1 min

Inleiding

Samsung Galaxy Ace Plus


Samsung staat vooral bekend om de vele high-end modellen die het bedrijf op de markt heeft gebracht, zoals de Galaxy Nexus, Galaxy Note en Galaxy S III. We moeten echter niet uit het oog verliezen dat het Zuid-Koreaanse technolgiebedrijf in het verleden ook diverse low-end smartphones heeft uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de Galaxy TXT, Galaxy Y Pro, Mini en Gio.

De Samsung Galaxy Ace Plus is de opvolger van de Galaxy Ace, een mobiele telefoon die tot het middensegment van de smartphonemarkt behoort. Samsung presenteerde deze smartphone begin vorig jaar als goedkopere variant op de Samsung Galaxy S. De redactie van Techzine was voorzichtig positief over het toestel, maar het kende wel een aantal minpunten. Zo liet de zoomfunctie van de camera te wensen over, was het scherm van mindere kwaliteit en was de USB-poort niet al te gebruiksvriendelijk.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We zullen zien of Samsung heeft geleerd van haar fouten in het verleden, of dat ze ditmaal nieuwe blunders begaat. De Galaxy Ace Plus is te koop voor een adviesprijs van 220 tot 250 euro.