1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Opties en Gebruik 2

Print Studio
Met print studio kan je eenvoudig een cd hoes in elkaar zetten. Mocht je niet alleen tekst willen hebben maar ook een mooie achtergrond? Dat is gewoon mogelijk. Je kan het plaatje opzoeken of een foto inscannen en toevoegen.



Geluids effecten
Met geluidseffecten kan je een effect toevoegen aan je muziek. Je kan met de equalizer spelen en zo een echt stadion effect creëren. Het toevoegen van een virtueel surround effect is ook mogelijk, hiervan zijn er 3tal standaard maar je kan het ook naar eigen wens aanpassen. Kortom, je kan het geluid hiermee perfectioneren of juist slechter maken.



1Click
Met 1Click kan je in 1 Click een heuse afspeellijst creëren. Het zoekt naar bestanden in je databank en op je computer. Handig als je alles in 1 keer wilt toevoegen.

DJ
Met de DJ-Console kan je lekker een fragment mixen of de tempo aanpassen. Je kan liedjes in elkaar laten overlopen en nog wat meer. Leuke en handige feature.



Webradio & Podcast
Met de webradio kan je je favoriete webstation vinden en tevens je eigen toevoegen, mocht deze er nog niet tussen staan. Je kan snel en eenvoudig ook opnemen. Je eigen podcast is ook snel en eenvoudig toe te voegen.