2min

Tags in dit artikel

,

iGo Everywhere

Nu we de producten uit de verpakking hebben gehaald kunnen we het design van de apparaten beoordelen. De kabels zijn van goede kwaliteit, het is steviger dan een gemiddelde lader die je krijgt bij je apparaat. Het enige waar ik me wel zorgen over maakt is het gewicht van de oprolbare verlengsnoer. In de praktijk maakt dit wel degelijk wat uit met sommige apparaten waarbij de lader wat losser in het apparaat zit. Een voorbeeld hiervan is mijn T-mobile Compact 3, als ik de telefoon in mijn telefoonhouder aan de lader aansluit dan valt tijdens het rijden de lader eruit. Veel van mijn andere apparaten hebben hier geen last van dus het is een probleem van het apparaat. Een simpele oplossing hiervoor is de kabel zover laten uitrollen dat deze niet meer aan het apparaat hangt maar steund op een ondergrond.


In het pakket iGo Everywhere zit standaard het volgende:

  • Lader voor in de auto.
  • Lader voor aan het netsnoer met Amerikaans en Europees koppelstuk.
  • Oprolbaar verlengsnoer.
  • Handige tas voor de spullen.
Omdat de lader(s) licht zijn voelt het allemaal vrij goedkoop aan, alsof de behuizing erg leeg is. Dat het apparaat erg licht is natuurlijk een voordeel, want dit scheelt weer in gewicht met het reizen.

De prijs van dit pakket op www.mijnigo.nl is 35,50 euro. Je hebt dan wel een goede universe lader die je zowel met netstroom, als in de auto auto kunt gebruiken en ook in andere landen. Het is handig om voor 9,50 euro ook de iGo Power Splitter aan te schaffen zodat je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen met de oplader.