2min

Tags in dit artikel

,

Functies

Zoals je wellicht verwacht, zijn de mogelijkheden van Music Maker 15 Premium praktisch eindeloos. Deze mogelijkheden worden mede mogelijk gemaakt door de volgende functies.

Mixer


Het belangrijkste component in een muziek bewerkingspakket is natuurlijk de mixer. Hiermee kun je het geluid perfect afstemmen. Moet je bas dieper? Of hoor je iets te veel ruis?. De mixer maakt het mogelijk effecten aan je sample toe te voegen, terwijl je ook je complete song een effect kunt geven met een paar muisklikken.


Vita (MIDI Editor)


Met deze synthesizer kun je MIDI-objecten bewerken. Met behulp van deze functie is het mogelijk om, zonder keyboard, eenvoudig een melodie uit je speakers te toveren. Desondanks zal het met een keyboard wel sneller gaan. In Vita zit een behoorlijke hoeveelheid aan instrumenten, waardoor je jouw melodie vele verschillende identiteiten kunt geven.


Robota Drum Synthesizer/Sequencer


Robota is een drum synthesizer, die behoorlijk wat training nodig heeft. De eerste keer dat je Robota gebruikt zullen de draaiknoppen een flinke indruk maken, maar als je er eenmaal twintig minuten mee bezig bent geweest, is dit ook voor een beginner een handige functie van Music Maker 15 Premium.


LiViD


Livid wordt door MAGIX ook wel de kleine virtuele drummer genoemd. Na een paar opgegeven maten speelt deze synthesizer een compleet drumspoor met intro tot en met het einde.


Beatbox 2 (Plus)


Beatbox is de belangrijkste drumcomputer van Music Maker 15 Premium. De mogelijkheden zijn eindeloos en hij zit tjokvol met instrumenten. De Premium versie biedt ook nog extra drumkits, volledige automatisering van alle parameters en een geïntegreerde effectensectie.


Drum & Bass


De titel van deze synthesizer zegt al genoeg. Hiermee kun je knallende basslijnen toevoegen aan je geluidssample. Ook hier zijn enkele samples te vinden, maar je kunt ook helemaal vanaf het begin beginnen om jouw unieke sound te krijgen.


Atmos


Atmos is een totaal andere soort synthesizer. Met deze synthesizer kun je weerseffecten toevoegen, waaronder effecten zoals regen en storm. Je kunt ook andere natuurgeluiden toevoegen.


Revolta 2


Revolta 2 werkt op dezelfde wijze als Vita, maar dan enkel voor de VSTi objecten.