2min

Tags in dit artikel

,

Functies deel 2

Audio FX-Rack


De Audio Rack bestaat uit meerdere losse componenten. Zoals in het plaatje te zien is heb je veel mogelijkheden met deze functie. Vooral de gevorderde audio gebruiker zal zich snel thuis voelen in deze functie, waar de beginner misschien overdonderd wordt door de mogelijkheden. Alle opties zijn makkelijk in te stellen door met je muis in het raster naast de knoppen te staan, zodat je makkelijk instellingen kunt wijzigen.


Mastering Suite


Ook de Mastering Suite kan gebruikt worden voor het aanpassen van de samples. De mogelijkheden zijn echter anders. De Mastering Suite bestaat uit een viertal geavanceerde mogelijkheden die vooral bij de ervaren gebruiker bekend zullen zijn.



Tekst naar Spraak


Wanneer je niet over een microfoon beschikt en toch tekst in je nummer wilt, kun je Tekst naar Spraak gebruiken. Alle sprekers die je voor Windows geïnstalleerd hebt kun je voor deze optie gebruiken.


Song Maker


Heb je een prachtige song gemaakt en denk je dat je sommige delen in meerdere liedjes wilt gebruiken? Song Maker is hiervoor jouw antwoord. Het geeft je de mogelijkheid om een sample van een deel in je nummer te maken, en dit toe te voegen aan de standaard samples, waardoor deze altijd snel en makkelijk toegankelijk is.


3d Audio Editor


Zoals je al uit de naam van deze functie kunt afleiden, kun je hiermee bepalen waar het geluid zich moet bevinden. Dit is alleen nuttig wanneer je gebruik maakt van geluidssystemen met meer dan twee speakers en een subwoofer.


Remix Maker


Met de Remix Maker kun je automatisch remixen maken die volgens een bepaalde criteria wordt samengesteld. Lekker simpel en handig voor de minder gevorderde gebruiker.