2min

Tags in dit artikel

, , ,

Interieur

Nog heel even kijkend naar de voorkant van de case merkte ik dat de voorkant erg gemakkelijk kan worden verwijderd. Na het verwijderen van het paneel wordt de 120mm-ventilator met stoffilter zichtbaar. Zoals al gezegd kan desgewenst een 140mm-ventilator worden geïnstalleerd. Het stoffilter kan tevens eenvoudig schoongemaakt worden door hem simpel weg er af te pakken. Ook in de plastic voorkant(plaat) zit in elk 5.25"- en 3.5"-bay een stoffilter.


Stoffilter aan de onderkant voor de PSU[/sub]

Interieur


Na de buitenkant van de kast te hebben bekeken is het tijd de zijpanelen van de kast te verwijderen en het interieur van de kast te bekijken. Opvallend is dat het zijpaneel aan de kant van het moederbord nog ventilatiegaten bevat ter bevordering van de luchtaanvoer/afvoer. Op het eerste gezicht is het een normale kast zonder al teveel poespas.

De voeding wordt onderin geïnstalleerd en wordt onderin voorzien van een stoffilter zoals ook aan de voorkant van de pc te zien is. Ook deze stoffilter kan, net als de voorste filter, indien gewenst gemakkelijk (blijvend) worden verwijderd. Binnenin de kast is de kleur van de bevestigingsknoppen rood gemaakt wat (naar mijn mening) prima kleurt bij de zwarte basiskleur van de kast. De twee USB-aansluitingen, LED’s, aan-/uitknop, resetknop en audioaansluiting lopen van boven naar beneden door de kast. De lengte is voldoende voor elk moederbord en kunnen nog iets weggewerkt.

Met alle ventilatoren aan maakt de geluid een rustiek warm geluid (kortom, lekker stil). Qua koeling en geluidsproductie zit het dus wel snor met deze kast.

Table of contents