1 min

Tags in dit artikel

, ,

Oorlog op land

Graphics


Zoals je later in de review kunt lezen zitten er in het spel de nodige bugs. Toch blijft het een waar genot om te kijken naar je manschappen die met meerdere salvo’s je tegenstander neermaait. Het ontploffen van een schip behoort zeker tot de mogelijkheid wanneer je deze in de fik zet. De bewegingen van manschappen zijn via motion-capture in het spel ge�mplementeerd en dat is zeker te zien. De engine achter Empire: Total War is compleet opnieuw opgebouwd en dat is te zien!

Geluid


Zoals al eerder gezegd is Empire: Total War ook Nederlands ingesproken. Behalve de Nederlands ingesproken stemmen spreken ze bij het Britse leger natuurlijk Engels en spreken de Fransen Frans. Over het algemeen kun je zeggen dat het geluid redelijk realistisch klinkt en goed ge�mplementeerd is in de game. Kanonnen, musketkogels, het zit er allemaal in! Soms valt het geluid overigens zomaar weg of is het niet hoorbaar vanwege andere manschappen in de buurt. Het lopen van je manschappen is alleen hoorbaar wanneer ze rennen dan dreunt de grond en hoor je een zacht dreunend geluid. Op dit moment kan er dus nog het ��n en ander verbeterd worden op dit vlak.

Online


Zowel de veldslagen als de zeeslagen kunnen op het internet tegen elkaar gespeeld worden. Tijdens het online spelen kun je verschillende "achievements" halen en een online account opbouwen.