1 min

Tags in dit artikel

,

Bedrijfsprofiel

Spire is opgericht in 1991 en noemt zichzelf ‘het’ merk voor computer koeling, pc voedingen, behuizingen en USB-randapparatuur. Spire heeft zijn hoofdkantoor in China gevestigd samen met een productiefaciliteit. Wereldwijde verkoop kantoren in De Verenigde Staten van Amerika, Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Taiwan, Japan en Brazili�.

Spire levert al sinds 1991 goedkope producten die vooral het lagere segment van de markt bedienen. Met name de prijs/kwaliteitverhouding heeft Spire hoog in het vaandel. De website van Spire is overzichtelijk en tevens in het Nederlands. Garantie bij Spire varieert tussen de een en de vijf jaren mits er niet sprake is van verkeerde omgang met het product.

Het reviewproduct vandaag is…


Vandaag bekijken we de Spire CoolWave i7 processor-koeler, ook wel SP950B7-PWM genoemd. Wij zijn van mening dat Spire CoolWave toch een stuk beter klinkt. Waarom die naam dan niet de verpakking staat is ons dan ook een volstrekt raadsel. Misschien stopt Spire vanuit het kostenaspect gezien alle koelers in dezelfde doosjes en wordt daarom niet voorzien van een productnaam maar alleen een stikker.