1 min

Features

Dual Intelligent Processors

Eén van de belangrijkste features van het P8P67-moederbord is de ondersteuning voor Dual Intelligent Processors met Digi+ VRM. Deze functie zorgt er voor dat er efficiënt met stroom wordt omgesprongen, waardoor de stroomrekening niet alleen lager wordt, maar ook de hitteproductie verminderd wordt, wat dan weer een langere levensduur met zich meebrengt. Voordelen te over dus!



BT Go!

Zoals vermeld heeft dit moederbord een bluetooth-module aan boord. Met hulp van BT Go! is het mogelijk om bluetooth-apparaten te verbinden met het moederbord en gebruik te maken van zeven speciale functies zoals het verzenden van bestanden, het synchroniseren van folders en contacten en het delen van een internetverbinding van een bluetooth-apparaat.

TPU & EPU

De TPU-chip op het P8P67-bord zorgt voor een precieze controle over de afgegeven voltages en daarnaast kan men deze voltages ook realtime in de gaten houden en het systeem automatisch voorzien van een overklok.

Met de EPU wordt het systeem bediend van een optimale stroomvoorziening welke automatisch detecteert wanneer het systeem meer of minder zwaar beladen is en daar de stroomvoorziening ook direct op aanpast. Ook met deze functie wordt de levensduur van het systeem verlengd en is er tevens minder geluidsproductie.