2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Interieur

Om toegang te krijgen tot het interieur moet de bovenkant van de behuizing losgemaakt worden. Deze bovenkant is met behulp van zes schroeven bevestigd aan de rest van de constructie. Toegang vanaf de zijkanten of onderkant is niet mogelijk.

Wanneer er toegang is tot het interieur valt op dat de binnenkant van de behuizing niet in het zwart gehuld is. De traditionele zilveren kleur zien we hier namelijk terug.



Links in de behuizing is een ATX-stekker aanwezig op een stuk PCB om een moederbord van stroom te kunnen voorzien. De meegeleverde adapter moet vervolgens aangesloten worden op de daarvoor bestemde aansluiting die in contact staat met het PCB. Buiten de ATX-stekker om zijn er andere kabels aanwezig die normaal bij een voeding zitten zoals een Molex-stekker en een SATA Power Connector.







Het bevestigen van 5,25 inch apparatuur in Slimline-ontwerp en de 2,5 inch interne schijf gebeurd aan de onderkant van de behuizing. Onder het paneel waarop het moederbord bevestigd wordt is hiervoor ruimte aanwezig.

Voor het bevestigen van 5,25 inch Slimline apparatuur is er een tray aanwezig die bevestigd is met schroeven aan het chassis. Door deze schroeven los te schroeven kan de tray losgemaakt worden van de behuizing. Vervolgens kan de apparatuur weer met schroeven aan de tray bevestigd worden.

De 2,5 inch interne harde schijf dient eerst uitgerust te worden met vier schroeven die over rubberen ringen beschikken die vibraties tegengaan. Daarna kunnen deze rubberen ringen in de daarvoor bestemde "HDD Cage" geschoven worden.

Installatie


Het installeren van hardware gaat vrijwel op dezelfde wijze als bij andere behuizingen.

Door de compactheid van de behuizing is het niet altijd even comfortabel om de hardware goed in de behuizing te bevestigen. Kabels willen in dat geval nog wel eens in de weg liggen en kunnen moeilijk weggewerkt worden. Tevens is het verstandig om op de hoogte te zijn van de afmetingen van koelers die gebruikt worden in combinatie met deze behuizing, want in de hoogte is er niet erg veel ruimte over.

Over het algemeen werden er verder geen problemen aangetroffen tijdens de installatie. Scherpe of uitstekende onderdelen die iemand kunnen bezeren vormen tijdens de installatie tevens geen probleem.