1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Inleiding

De laatste tijd hebben we bij Techzine veel laptops met een hoge prijs behandeld door de komst van Windows 8. Vandaag verschuiven we onze aandacht even naar een laptop van HP met een wat lagere prijs, de HP Pavilion Sleekbook 14, welke van HP een adviesprijsje van 599 euro meekrijgt.

Natuurlijk is deze relatief lage prijs voornamelijk af te zien aan de lijst met specificaties van de Sleekbook 14. Zo vinden we bijvoorbeeld een Intel Core i3-processor, een conventionele harde schijf en een beeldscherm met een resolutie van 1366 bij 768 pixels, welke uiteraard geen touch ondersteund. De Sleekbook 14 is, zoals het vandaag de dag nou eenmaal hoort, voorzien van Microsoft’s nieuwste besturingssysteem: Windows 8. Voor Techzine is dit de eerste zeer betaalbare Windows 8 laptop review.


De HP Sleekbook 14 heeft vanuit HP een adviesprijs van 599 euro meegekregen, in Techzine’s prijsvergelijker kan je de laptop eveneens voor deze adviesprijs terugvinden. De laptop is pas sinds kort in de verkoop en de kans is groot dat prijsvechters binnenkort onder de adviesprijs zullen gaan zitten.