Review: Jabra Solemate Max – Geen partypooper

Abonneer je gratis op Techzine!

Introductie

Jabra verschafte Techzine de kans om een tijd aan de slag te gaan met de Solemate Max, de grootste Bluetooth-speaker uit het assortiment van de Deense fabrikant. In vergelijking met de Solemate en Solemate mini die Techzine eerder al behandelde, is de Solemate Max een gigant.

Waar de Solemate en Solemate mini dan ook vooral bedoeld zijn voor jezelf of een gezellige bijeenkomst, belooft Jabra dat je de Solemate Max dankzij de flinke speakers ook voor een flink feest zou kunnen gebruiken. Dat gevoel wordt versterkt door de Social Jukebox-app, waarmee je in samenwerking met vrienden afspeellijsten voor je feest kunt maken.


Het uiterlijk van de Solemate Max is karakteristiek voor de serie: het Sole-gedeelte uit de merknaam slaat op de onderkant, die oogt als een schoenzool en ervoor moet zorgen dat de speaker stabiel op de ondergrond staat. De zool biedt ook ruimte voor een jack-kabel om een geluidsbron met een draad aan te kunnen sluiten. De behuizing van de Solemate Max is bovendien aardig bestand tegen een stootje, water en stof.

Het zal gezien het formaat niet als een grote verrassing komen dat de Solemate Max aanzienlijk meer kost dan de eerder besproken versies. Bij lancering kreeg de Solemate Max een adviesprijs van 399 euro. In de prijsvergelijker vind je de Solemate Max nog altijd met diezelfde prijs terug.