Abonneer je gratis op Techzine!

Graphics & Geluid

Het grafische vlak van dit spel kent zijn plus- en minpunten. Textures van gebouwen zijn vaak erg onscherp en soms komen objecten ineens zomaar tevoorschijn. De characters die je rond ziet lopen zijn ook niet altijd even goed afwerkt. Het komt zelfs voor dat je totaal geen details ziet op het gezicht op voorbijgangers. Deze worden soms pas zichtbaar als je er vlak bij staat. Erg slecht afgewerkt dus.


De cartoonstijl van de game maakt het dan weer een beetje goed, maar verder biedt het geen state of the art graphics. De characters in Box Office Suit hebben leuke looks en animaties. Helaas wordt alles te overdreven weergegeven.

De grappen die gemaakt worden door de vele characters in het spel zijn erotisch getint, maar zijn eigenlijk zo slecht dat ze na tijdje flauw worden. De muziek zorgt er voor dat je niet alleen effects hoort, die toch al aan de magere kant zijn. Het zijn vrolijke deuntjes die je hoort terwijl je een opdracht doet, of gewoon wat rond rijdt.

Bugs


Deze nieuwe versie van Larry zit ook vol met bugs, iets waarvan je er zo weinig mogelijk wilt hebben in een game. Helaas liep ik tegen het spelen vaak genoeg tegen ze aan. Denk hierbij aan verkeerde textures, sound glitches en het menu dat niet goed reageert.

Ook heb ik meerdere keren vastgezeten met Larry in een golfkarretje dat niet achter- of vooruit wilde, terwijl ik er niet uit kon stappen. Zo heb ik vaak een opdracht opnieuw moeten doen omdat ik tegen een van deze bugs aanliep.