Hoe pak je transformatie- en data-uitdagingen aan?

Hoe pak je transformatie- en data-uitdagingen aan?

In samenwerking met OpenText Cybersecurity bieden we een gids aan met inzichten en oplossingen om obstakels te doorbreken. Het leert je hoe je jezelf kunt uitrusten met de juiste tools om uitdagingen op het gebied van transformatie en data aan te gaan.

Voltage File Analysis Suite helpt bij het snel en efficiënt verminderen van het informatierisico, data privacy waarborgen en de toegang van medewerkers tot kritieke data beveiligen. De oplossingen voor bestandsanalyse en data discovery kunnen ervoor zorgen dat gegevensbeheer gedurende de levenscyclus wordt gegarandeerd, toegangsbeheer wordt toegepast en opslagkosten worden verminderd, terwijl bruikbare analyses de efficiëntie en datakwaliteit vergroten.

De suite is bedoeld om bedrijven te helpen bij het vinden, beschermen en beveiligen van zeer gevoelige en waardevolle assets. Dit wordt gerealiseerd door een bestandsanalyse-applicatie te creëren die inzicht biedt om data te minimaliseren en te consolideren, gevoelige gegevens te detecteren en erop te reageren en kritieke datasets te beschermen. Daarnaast maakt het veilige informatie-uitwisseling mogelijk en beheert het de gegevenslevenscycli.

Ben je benieuwd naar meer? Via onderstaand formulier kun je de gids downloaden met meer informatie over het aanpakken van uitdagingen op het gebied van transformatie en data.