1 min

Tags in dit artikel

, ,

Met HPE GreenLake kan u de cloud-ervaring toepassen op apps en data, waar ze zich ook bevinden. Het is een uitgebreid as-a-service-portfolio dat zorgt voor flexibiliteit en snelheid. HPE GreenLake maakt het mogelijk snel een breed scala aan clouddiensten te implementeren, zoals containers, storage en virtual machines. Bovendien kan het platform inzicht bieden in kosten en compliance en het beheer vereenvoudigen.

Bedrijven die kiezen voor HPE GreenLake, betalen op basis van een pay-per-use model. Het platform meet het gebruik, als er meer nodig is kan het gewoon meeschalen. Bovendien verloopt het beheren van infrastructuur eenvoudig, door 24×7 monitoring en het overnemen van zwaar infrastructuurbeheerwerk. Alles komt samen op een self-service platform, dat alle operations en inzichten over de hybride omgeving centraliseert. Dit met inzicht in kosten en capaciteit en de mogelijkheid uw bedrijf te beschermen met compliance monitoring.

Het platform biedt een overzicht van de operationele status, kosten en capaciteit van clouddiensten. Door gebruik te maken van intuïtieve workflows kan u snel de benodigde resources definiëren en implementeren, voor snellere code deployment.

Bent u benieuwd hoe u een consistente cloudervaring kan realiseren en operations verder kan automatiseren? Door onderstaand formulier in te vullen krijgt u meer informatie over HPE GreenLake.