Voor veel mkb’ers zijn IT-omgevingen in de afgelopen jaren complexer geworden. Deze complexiteit leidt tot een snel veranderend cybersecuritylandschap. Om te beschermen tegen het complexe en veranderende dreigingslandschap dienen endpoint security, device monitoring en patch management op orde te zijn. Idealiter gebruiken organisaties hiervoor een aanpak die schaalbare frameworks en processen samenbrengt. Remote monitoring and management kan helpen bij het realiseren van een robuust en eenvoudig te beheren security-ecosysteem.

In samenwerking met Datto bieden we een eBook aan over remote monitoring and management (RMM). Datto heeft een van de meest uitgebreide RMM-oplossingen op de markt. Het streeft naar maximale bescherming tegen cyberbedreigingen. Hiervoor stelt Datto RMM drie zaken centraal:

  • Beveiliging van Datto RMM: Datto doet er alles aan om zijn infrastructuur en applicaties te beschermen met een combinatie van geavanceerde processen, frameworks en productcultuur.
  • Managed Service Providers beveiligen: met een tool die zo missiekritisch en krachtig is als RMM, is de veiligheid van het platform van het grootste belang. Daarom is Datto RMM ontworpen om elke poging tot schade aan de MSP-infrastructuur via het RMM-platform tegen te gaan.
  • MSP’s middelen bieden om bedrijven te beveiligen: Datto RMM biedt MSP’s diepgaand inzicht in endpoints, waardoor zij sterke proactieve beveiligingsmaatregelen kunnen nemen en beveiligingsuitdagingen voor kunnen blijven.

Ben je benieuwd hoe deze kerncomponenten aangepakt worden? Via onderstaand formulier download je het eBook met verdere toelichting.