1 min

Ransomware is de snelst groeiende vorm van cybercrime. Verwacht wordt dat ransomware eind 2031 elke twee seconden een bedrijf zal aanvallen. En als een cyberaanval slaagt, loopt de organisatie financiële en reputatie schade op.

Er wordt verwacht dat in 2025 wereldwijd meer dan 180 zettabytes aan data zullen worden gecreëerd, vastgelegd, gekopieerd en verbruikt. Terwijl gegevens met een ongekende snelheid blijven groeien, dien je je af te vragen of je legacy back-up- en data management systeem wel het tempo en de hoeveelheid data aankan.

De back-up moet helpen beschermen tegen ransomware, maar de mogelijkheden ervan blijven waarschijnlijk achter bij de next-gen data management oplossing van Cohesity. Een regulier data management systeem kan een back-up van data maken, maar het is niet immuun voor geavanceerde ransomware-aanvallen. Bovendien, zonder ML/AI-ondersteunde vroege anomaliedetectie, kan het waarschijnlijk niet proactief ransomware detecteren en snel herstellen, iets wat Cohesity wel kan.

Verdient je organisatie niet beter? Wat zou je doen als je wist dat een uitgebreide oplossing voor back-up en data management voor bescherming, detectie en snel herstel van ransomware vandaag beschikbaar is? Zou je overstappen, vereenvoudigen, besparen en je gegevensbescherming versterken? Via onderstaand formulier download je een document met meer informatie.