Techzine Feestdag 6: MSI Dragon G stand

Techzine Feestdag 6: MSI Dragon G stand

We zijn aangekomen bij de Techzine Feestdag nummer 6 en vandaag een prijs die niet voor iedereen is weggelegd. Deze prijs is waarschijnlijk voor een gamer, maar ook echt voor de liefhebber, voor de fan, voor de fanaat van het merk MSI. We mogen namelijk een echte MSI Dragon G stand weggeven, een echte limited edition.

Na alle mooie producten van de afgelopen weken, nu even een prijs voor een wat kleinere doelgroep, voor de echte fans van MSI. Normaal gesproken maak je alleen kans op deze draak van een prijs als je een MSI gaming laptop aanschaft, maar op Techzine maak je ook kans en hoef je de portemonnee niet eerst te trekken.

De grote vraag is dus; ben jij een echte MSI Fan en wil jij dat ook showen in jouw gaming kamer? Dan is dit echt je kans! Je maakt nu kans op een limited Dragon G Stand! In samenwerking met Techzine geeft MSI deze unieke Dragon G stand weg; er zijn slechts 500 stuks van deze handgemaakte stand in heel Europa!

dragon_g_4

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige MSI Dragon G stand te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.