Een nieuwe week en weer nieuwe kansen, de Techzine Feestdagenactie loopt door tot het einde van het jaar dus er komen nog flink wat prijzen aan. Blijf de website dan ook goed in de gaten houden. We sluiten af met een knaller van een prijs! Vandaag kan je deelnemen aan de Techzine Feestdagenactie en een prachtige LG 360 Cam winnen, hiermee kan je prachtige 360 graden foto’s maken. Foto’s die dus echt de hele omgeving kunnen tonen.

De LG 360 Cam is een van de betere 360-graden camera’s die vandaag op de markt te krijgen is, lees ook onze review, hiermee is het mogelijk om foto’s te maken van de complete omgeving. De camera is namelijk voorzien van twee groothoeklenzen die beide in staat zijn om 180 graden te fotograferen, via de aanwezige software worden de twee foto’s aan elkaar gemaakt en heb je dus een 360 graden foto. Het maken van 360 graden foto’s is een kunst op zich, maar met wat oefenen kan iedereen prachtige foto’s maken. Het voegt echt een extra dimensie toe aan je foto, je kan namelijk niet alleen het object zien dat je wilt fotograferen, maar ook de omgeving eromheen.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige externe schijf te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

[giveaway name=”LG 360 cam 12 dec”]

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;