2min

Techzine introduceert vanaf vandaag een nieuwe weggeefactie genaamd Techzine Giveaway Friday Special, nader te noemen #TGFS. Iedereen met een Twitter-account kan meedoen met deze weggeef actie en hele leuke prijzen winnen. Het mooie is dat je er ook vrijwel niets voor hoeft te doen, het enige wat je nodig hebt is een Twitter-account, je moet @Techzine volgen op Twitter en dit bericht retweeten zodra het op Twitter verschijnt.

Vandaag (vrijdag 12 november) geven wij een racestuur weg van Thrustmaster, namelijk de Ferrari F430. In augustus 2009 hebben wij al een review geschreven over dit racestuur. De prijs van de Ferrari F430 ligt normaal op ongeveer 120 euro. In de doos vinden we uiteraard het stuur zelf, het stuur wordt vergezeld met de pedalen, klem met een schroef, CD met driver en de voeding. De Thrustmaster F430 heeft een diameter van 28 centimeter en de Force Feedback van dit stuur is zeer subtiel en precies.

Naast de Ferrari F430 geven wij een moederbord weg van MSI namelijk de 870A Fuzion. Het moederbord wordt geleverd in een mooie zwarte doos. In de doos vinden we behalve het moederbord, ook twee CD’s met drivers en software, vier SATA-kabels, een aantal handleidingen en een Molex naar SATA-adapter. De MSI 870A is MSI’s eerste moederbord voor AMD-aanhangers dat de HydraLogix-chip bevat. Het moederbord kost ongeveer 120 euro en is daarmee stukken goedkoper dan de Big Bang Fuzion, het eerste Intel-moederbord van MSI met deze chip, welke ongeveer 230 euro kost. Voor meer informatie over dit moederbord, lees de review van Dominique.

Om de Thrustmaster Ferrari F430 of de MSI 870A Fuzion te winnen moet je het volgende doen: volg Techzine op Twitter, ReTweet dit bericht één keer op Twitter (in de tweet staat #TGFS). Vervolgens kiezen wij een winnaar die we maandag bekend maken!

  • Je moet bereid zijn je adresgegevens te verstrekken indien je een prijs wint, de prijs wordt namelijk per post verstuurd;
  • Alleen personen woonachtig in Nederland en België maken kans op de prijs;
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Succes!

UITSLAG:
@NLJelmer heeft het racestuur gewonnen
@Assasinbats heeft het moederbord gewonnen

Prijswinnaars kunnen zich melden via de e-mail info[a]techzine.nl of via PM.