2min

Vandaag is het tijd voor Techzine Feestdag nummero 2, de prijs die we vandaag weggeven is een FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set. Een hele mondvol, maar waar het op neerkomt is een powerline-set, waarmee je een netwerkverbinding kan leggen via het stopcontact! 

Veel mensen kennen het probleem dat ze in de garage, uitbouw of op zolder graag ook gebruik willen maken van het internet, maar er liggen geen netwerkabels door het huis en het WiFi-signaal haalt het simpelweg niet zover. Daar zijn inmiddels diverse oplossingen voor op de markt, maar een van de beste en snelst werkende is een powerline-set, bijvoorbeeld de FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set.

Deze bestaat uit twee adapters, waarvan je er één naast je router in het stopcontact doet en één op de plek waar je internet wil creëren, bijvoorbeeld op zolder. In de adapters kan je vervolgens ook een netwerkkabel steken, waarbij je de ene adapter verbindt met de router en de andere adapter op zolder met bijvoorbeeld een desktop- of laptop-computer.

De Fritz!Powerline 1240E WLAN Set biedt dus enorm veel gemak om internet te krijgen op plekken waar je dat op dit moment niet hebt, zonder dat je daarvoor kabels hoeft te trekken, iets wat over het algemeen meer werk is dan je van te voren had verwacht. De doorvoersnelheid van deze powerline-adapter is volgens AVM maar liefst 1200 Mbit/s. Daarnaast bevat deze powerline-set nog een uitstekende feature, namelijk een range-extender, hierdoor kan het WiFi-netwerk van de router worden uitgebreid, doordat de adapter een WiFi N-netwerk opzet wat via de powerline-adapter wordt doorgegeven aan de router.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.