2min

Tijd voor de derde actie in de Techzine Feestdagen special. Deze keer hebben we weer een prijs voor een wat breder publiek, en wat een mooie prijs ook, namelijk een smartphone van Huawei, de Huawei P9 Lite. Het gaat dus om de betaalbare versie van Huawei’s vlaggenschip, de Huawei P9.

De Huawei P9 Lite is een smartphone van de populaire Chinese fabrikant Huawei, recent heeft deze fabrikant de Huawei Mate 9 gepresenteerd in München, waar Techzine ook bij aanwezig was, getuige dit filmpje. Dat is een hele grote smartphone met een 5,9 inch scherm, de Huawei P9 Lite is wat handzamer want die beschikt over een 5,2 inch scherm. De schermresolutie van dit toestel is dik in orde met 1920 x 1080 pixels oftewel Full HD. Aan de binnenkant heeft Huawei gekozen voor een eigen Kirin 650-processor, dit is een midrange octacore-processor die meer dan voldoende rekenkracht biedt, verder is er 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagcapaciteit aanwezig.

Voor mensen die graag foto’s maken heeft Huawei aan de achterzijde een 13 megapixel-camera geplaatst en aan de voorzijde is een selfiecamera aanwezig met maar liefst 8 megapixels. Standaard is het toestel voorzien van Android 6.0 Marshmallow met de Emotion UI van Huawei zelf. Al met al een hele nette smartphone die voor iedereen bruikbaar kan zijn.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige Huawei P9 Lite te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.