2min

De Techzine Feestdagenactie loopt zeer voorspoedig en we hebben zijn erg blij met alle reacties en hoe de acties tot op heden lopen. Vandaag trekken we die lijn ongetwijfeld door want de prijs van vandaag liegt er weer niet om. We mogen een prachtige SanDisk Extreme 510 Portable SSD weggeven met een capaciteit van maar liefst 480GB.

De SanDisk Extreme 510 Portable SSD is een externe schijf die je middels een USB 3.0-aansluiting kan aansluiten op je pc en waar je flink wat data op kan backuppen, de capaciteit bedraagt 480GB en daarmee heb je waarschijnlijk evenveel of zelfs meer opslagcapaciteit dan je momenteel op je laptop hebt.

SanDisk heeft ervoor gekozen de SSD te voorzien van een zeer stevige behuizing, die geschikt is voor alle ondergronden en ook wel tegen een stootje moet kunnen. Daarnaast is de behuizing ook waterbestendig, je kan deze externe SSD dus ook op plekken gebruiken die wat minder voor de hand liggen, zoals een bouwlocatie of in de horeca.

De leessnelheid van deze externe SSD ligt op zo’n 430Mbit/s en alle data kan versleuteld worden met de SanDisk SecureAccess Software die standaard wordt meegeleverd. Tot slot kan je toegang tot de schijf met een wachtwoord beveiligen, dit wachtwoord wordt opgeslagen met een 128bit encryptiesleutel.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige SanDisk Extreme 510 Portable SSD te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.