2min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook op Tweede Kerstdag gaat de weggeefactie van Techzine gewoon door, vandaag hebben we met dank aan Swoop een hele leuke prijs om weg te geven, namelijk een refurbished iPhone 5s met 16GB aan opslagcapaciteit in de kleur space grey.

De webwinkel Swoop heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van tweede hands smartphones, waarbij de service voorop staat, zo biedt de webwinkel twee jaar garantie op de producten die het verkoopt. Daarmee is de garantie identiek aan die van Apple. Swoop is ooit begonnen als reparatiebedrijf voor smartphones en met die kennis in huis is het prima in staat om tweede hands smartphones te herstellen (refurbishen) en weer te verkopen, zonder dat de koper hoeft in te boeten op de kwaliteit.

Swoop is daarmee erg goed voor het milieu en voor de portemonnee voor de klant, want een tweede hands toestel is natuurlijk wel een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Voor onze weggeefactie mogen we van Swoop een iPhone 5s weggeven met 16GB aan opslagcapaciteit in de kleur space grey. Een hele mooie prijs.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige iPhone te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;