Vandaag is het Black Friday, een Amerikaans begrip dat inmiddels de hele wereld veroverd heeft. Vandaag bieden alle retailers wereldwijd korting op hun producten om zoveel mogelijk te verkopen. Traditioneel kopen alle Amerikanen vandaag hun cadeaus voor de feestdagen. Na Black Friday volgt maandag natuurlijk ook nog Cybermonday. Je ziet in Nederland dat veel retailers gewoon het hele weekend gebruiken voor hun acties. De kortingen lopen uiteen van 10 procent tot soms wel 70 procent. 

We hebben even een rondje gesurfd over het web en de kortingen zijn bij de ene partij wat beter dan bij de andere. We hebben het een en ander op een rij gezet. Als we bijvoorbeeld kijken naar laptops, dan zien we bij Dell bijvoorbeeld een kortingsactie van 15 procent op een groot aantal laptops. Bij HP is de korting net wat minder, die bieden slechts 10 procent korting. Lenovo biedt een wat dynamischere korting tussen de 10 en de 23 procent, afhankelijk van het model. Partijen als Acer en Asus doen hun acties alleen samen met de bekende retailers. Hoeveel korting ze precies geven is onduidelijk.

Vandaag is duidelijk een dag om nieuwe hardware in te slaan want eigenlijk iedere winkel en webshop met consumentenelektronica doet wel mee. Zo ook onze Chinese vrienden van Gearbest, die hebben ons een paar speciale aanbiedingen gestuurd, waarmee je geen 10, 15 of 20 procent korting krijgt, maar gewoon 50 procent korting. Die pakken het dus wat groter aan, mede omdat ze zich nog wat beter willen profileren in de Europese markt. Sommige mensen zetten nog wat vraagtekens bij deze grote Chinese partijen, maar dat is nergens voor nodig. Veel producten worden vaak al vanuit Europese magazijnen geleverd.

Xiaomi Mi Band 2 Smartband voor Android en iOS

Al enige tijd op zoek naar een smartband, maar nog niet kunnen slagen? Met deze Xiaomi Mi Band 2 hoef je wellicht niet verder te zoeken. De smartband werkt met zowel Android als iOS, dus zolang je geen oude BlackBerry of Windows Phone hebt kan je deze gewoon gebruiken met je smartphone. Speciaal voor Techzine lezers nu met extreme korting te koop voor slechts 11,24 euro. Voor dat bedrag ga je geen beter model vinden. Deze extreem goedkope spotprijs is alleen geldig met de kortingscode NLBF112401. Mocht die code niet meer werken, dan kan je vanaf 16:00 vanmiddag deze code gebruiken: NLBF112406.

Xiaomi Yeelight YLTD01YL LED bureaulamp

Een mooie bureaulamp is nooit verkeerd, maar de catalogus van de Ikea ken je onderhand wel. Wellicht is deze Xiaomi Yeelight bureaulamp dan iets voor je. Een prachtige bureaulamp met LED-verlichting en alleen vandaag te verkrijgen voor een Ikea lage prijs. Voor 17,17 euro kan die van jouw zijn, hiervoor moet je bij het afrekenen gebruik maken van de volgende kortingscode NLBF112402 en vanaf 16:00 vanmiddag kan je ook deze code gebruiken: NLBF112407.

Tevo Tarantula 3D Printer DIY Kit

Ook in de kortingsactie vandaag, twee prachtige 3D printers. Mocht je dus je eigen creaties willen printen, maar nog op zoek zijn naar een betaalbare 3D-printer, dan biedt Gearbest deze Tevo Tarantula 3D-printer aan voor slechts 137,42 euro. Wel moet je hiervoor de kortingscode NLBF112404 gebruiken, later vanmiddag wordt ook de kortingscode NLBF112409 actief.

Creality3D CR – 10 3D Desktop DIY Printer

De tweede 3D-printer die Gearbest aanbiedt is de Creality3D CR – 10 3D Desktop. Deze is met een prijskaartje van 158,03 euro wel iets duurder, daar staat echter tegenover dat die wel grotere objecten kan printen. Wil je deze 3D-printer bestellen, gebruik dan de kortingscode NLBF112405 of later vanmiddag de code NLBF112410.

Drie grote phablet smartphones

Tot slot verkoopt Gearbest vandaag ook nog drie grote phablet smartphones met extreme kortingen. Mocht je dus nog een nieuwe smartphone nodig hebben voor een schappelijk prijsje, wellicht dat hier iets voor je tussen zit.

UMIDIGI S2 4G Phablet smartphone

De eerste smartphone is de UMIDIGI S2 4G phablet, het betreft een 6 inch smartphone met een schermresolutie van 720 x 1440 pixels. Het betreft een zogenaamd bezel less-screen zonder randen. Met de 5100mAh accu heb je in ieder geval op papier een lange accuduur. Twee to drie dagen zouden zeker haalbaar moeten zijn met dit toestel. Het toestel beschikt verder over een MediaTek Helio X20 processor, 4GB werkgeheugen en 64GB aan opslagcapaciteit. De camera’s beschikken over 13 megapixels en 5 megapixels. Alles bij elkaar een net toestel, voor de absurd scherpe prijs van 85,99 euro, als je gebruikmaakt van de speciale kortingscode NLBF112418.

MAZE Alpha 6GB RAM 4G Phablet smartphone

Als je al onder de indruk was van de vorige phablet, dan zal de Maze Alpha nog meer tot de verbeelding spreken. Dit toestel heeft eveneens geen bezels en een diagonaal van 6 inch, maar de schermresolutie is een stukje beter met 1080 x 1920 pixels. Ook is het scherm voorzien van Corning Gorilla Glass, wat het geheel wat steviger maakt. Verder beschikt dit toestel ook over een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het toestel wordt aangedreven door een MediaTek Helio P25 die weer net iets beter is dan de P20. Het werkgeheugen bedraagt 6GB en de opslagcapaciteit 64GB. De camera’s zijn ook hier 13 en 5 megapixels. Alles bij elkaar dus een toestel dat net wat beter is dan de UMIDIGI, maar de prijs is exact hetzelfde, wederom 85,99 euro met de kortingscode NLBF112419.

Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet 64GB ROM

Tot slot mogen we van Gearbest nog de Xiaomi Mi Mix 2 aanbieden. Dit is een echt high-end premium toestel dat op papier kan concurreren met de nieuwste iPhones en Galaxy S8 van Samsung. Het betreft hier een toestel met een 5,99 inch scherm en een schermresolutie van 2160 x 1080 pixels. Aan de binnenkant is een Qualcomm Snapdragon 835 te vinden, deze zit ook in de Galaxy S8. Verder is er 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslagcapaciteit aanwezig. De camera’s beschikken over 12 en 5 megapixels, maar van beduidend hogere kwaliteit dan de vorige toestellen. Ook is er een vingerafdrukscanner op het toestel aanwezig. Het is gewoon echt een high-end toestel. Gearbest kan het toestel, alleen vandaag, leveren voor 343,55 euro met de kortingscode NLBF112420.

Alle acties zijn zolang de voorraad strekt.

Dit artikel is een gesponsorde bijdrage van Gearbest. Meer informatie over Gearbest, levering en verzending van producten is te vinden op deze pagina. De pagina en ondersteuning vanuit Gearbest is ook gewoon in het Nederlands, ondanks dat het een Chinese webshop is.