2min

Algemenere producten en afsluiting

Naast de wat geavanceerde producten die we op de vorige pagina’s hebben beschreven, hadden we ook de nodige producten op de stand die wellicht inmiddels wat minder spannend zijn, maar wel degelijk interessant.

Zo hadden we twee hele mooie laptops van HP geplaatst, de HP Elite X2 1012, dit is een systeem wat eigenlijk concurreert met de Surface Pro van Microsoft. De HP Elite X2 bestaat uit een tablet die verbonden kan worden met een magnetisch toetsenbord, waardoor er een laptop ontstaat, een zogenaamde 2-in-1. HP heeft echter gekozen voor Intel-processoren uit de M-serie, die zijn iets minder krachtig dan de i-serie, maar wel een stuk betaalbaarder. Hierdoor kan de Elite X2 goed concurreren met de Surface Pro van Microsoft. Veel standbezoekers die op zoek waren naar een nieuw systeem waren dan ook erg gecharmeerd van dit model.

dsc_0868

Naast de laptops hadden we ook nog een opstelling met vier smartphones; Huawei P9, LG G5, Samsung Galaxy S7 en de Sony Xperia XZ. We hoeven niet uit te leggen dat smartphones het altijd wel goed doen, daar was dan ook de nodige interesse voor.

dsc_0873 dsc_0893

Tot slot hadden we bij Acer de nodige mini-pc’s geleend, de Acer Revo One I6010, om alles aan te sturen en te presenteren. Deze bleken toch wel bijzonder handig en krachtig te zijn. Voor mensen die nog op zoek zijn naar een mini-computer is dat zeker de moeite waard om eens te bekijken. Ook onze stand-bezoekers die deze mini-computers niet kenden vonden het een leuk ontwerp en mooie toepassing.

Wij willen onze partners en natuurlijk Microsoft dan ook bedanken voor een zeer succesvol evenement, waar er hopelijk nog meer van gaan volgen in de toekomst. Bij Techzine wachten we niet af tot alle relevante bezoekers ons gevonden hebben, we zoeken nu ook zelf onze doelgroep op. Mocht je dit lezen en toevallig een beursorganisator zijn en bezig zijn met een beurs waar Techzine bij past, neem dan gerust contact met ons op!